За нас /About us

За нас /About us

“AYATEYA” е хоби развъдник за йоркширски териери и бивер йоркшири, на които отделям много време, безгранична любов и много емоции. Живеем в гр. София.

Първите кученца завладяват сърцето ми през 2002 година, до когато основно се занимавам с развъдна и изложбена  дейност на персийски котки. Развъдникът е регистриран в Международната киноложка федерация (FCI).

Поради желанието ми за включване на  иновативни програми, с които имам амбиции да продължа развъдната си дейност, развъдник “AYATEYA”   е  и член на Републиканска Киноложка Органаизация „Мурад“ (БРКО) и  International Kinology Union (IKU), които гарантират достоверността на информацията за произхода на всяко куче. Кученцата в  развъдника имат отлични родословия- родителите и прародителите им са от известни потекла, с доказани качества, титли от международни изложби(извън България), което се потвърждава от всички необходими документи. В нашия развъдник ви очакват прекрасни и верни приятели, които с подходящи грижи и правилно подбрана козметика ще могат да покажат и добри  изложбени резултати.

Ние предоставяме всеобхватни консултации, даваме съвети и насоки за отглеждането, правилното хранене и грижи на всички кученца, напуснали развъдника ни. 

При желание насочваме към услугите на: доверен ветеринарен лекар и професионален грумер за йоркшири и бивери. Партньорите на развъдника ни професионално могат да подготвят кучето Ви и  за изложба.

В допълнение,  в страницата "Магазин" предлагаме  качествени продукти и козметика от Супер премиум и Премиум клас, произведена от водещи в бранша фирми, на които семейната ни фирма е официален дистрибутор  и вносител за България. При нас може да намерите и много други  необходими за  поддържането на прекрасната визия, и отличното  изложбено представяне на домашните Ви любимци.

Специално внимание сме отделили на натуралната козметика "BIO-GROOM", произведена в САЩ, която внасяме от 2003 год. (тогава работехме с името "Маруан-АН" ЕТ) и сме  официален дистрибутор и вносител за България.(Ако искате да се запознаете с марката "BIO-GROOM" и историята на бранда, кликнете върху текста "BIO-GROOM").

В зависимост от вашите нужди, можем да помогнем при  избора на  кученце с потенциал на шампион или просто домашен любимец.

Малките и приятелски настроени кученца от породите йоркширски териер и бивер йоркширски териер  са готови да станат ваши верни приятели и домашни любимци.

За да разгледате фотогалерията на всеки един от любимците ни, моля, кликнете първо на породата, след което на снимките!

Добре дошли в нашата приятелска компания!

С най-добри пожелания, Анна Абу-Аммо, Йоркшир и Бивер развъдник "AYATEYA"