Bio-Groom Vita Oil 16oz /473 мл/

Базова цена: 92,11 лв.
  • Марка: BIO-GROOM
  • Кат. номер: 32316

 Vita Oil

Това изключително масло за козина е разработено специално, за да осигури максимално кондициониране и защита на козината. Богато на масла от пшеничен зародиш и ланолин и есенциален витамин Е, Vita Oil™ предотвратява сплъстяването, заплитането и помага за възстановяването на преуморената козина, като същевременно овлажнява кожата. Не съдържа алкохол или силикон и няма да повлияе на естествения цвят на козината. Антистатичен е и има лек свеж аромат. Безопасен за употреба с локално лечение срещу бълхи и кърлежи.

Препоръчва се от най-добрите развъдчици и професионални грумъри по целия свят.

Предотвратява сплъстяването, заплитането и помага за възстановяването на преуморената коса/козина.

Изкъпете  с шампоан Bio-Groom, изплакнете добре и изцедете излишната вода от козината. За маслено кондициониране на козината на кучето използвайте 3-4 супени лъжици Vita Oil на галон (3,8 литра) топла вода.

За котки използвайте 3 супени лъжици или по-малко на 4 литра вода. Изсипете или нанесете с гъба върху цялото покритие, докато се насити напълно. Разнесе те добре по козината, така че маслото да се разпредели и по кожата. Изсушете както обикновено. (за малтийци използвайте по-голяма концентрация и измийте козината след 3 дни.) Като помощно средство за разресване на кучета и котки смесете 1/2 супена лъжица или по-малко с 0,5 литра топла вода и напръскайте козината.

За допълнително кондициониране- Vita Oil може да се използва заедно с Bio-Groom Super Cream в съотношение около 1 част Vita Oil към 4 части Super Cream в топла вода. (Пример: Към литър (или 0,9 литра) вода добавете 1 супена лъжица Vita Oil и 4 супени лъжици Super Cream.) Всички горепосочени съотношения могат да бъдат намалени или увеличени в зависимост от структурата и състоянието на козината и желаните резултати.

Продуктът е успешно добавен в количката
92,11 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!