Flea & Tick Pyrethrin Concentrate Dip for Dogs

Базова цена: 49,00 лв.
  • Марка: BIO-GROOM
  • Кат. номер: 12508

За пълен и ефективен контрол на бълхи и кърлежи, нашият естествен, бързодействащ Pyrethrin Dip Concentrate осигурява силна устойчивост срещу насекоми както за кучета, така и за котки. Този концентрат за потапяне ефективно убива бълхи, кърлежи, въшки и ушни акари. Нашият продукт е направен с естествен концентрат на пиретрин, извлечен от растения, който осигурява устойчивост срещу нашествие на насекоми с резултати, които продължават до две седмици.

Тази формула е безопасна за кученца и котенца над 12 седмици и има неприятна миризма. Моля, имайте предвид, че този продукт е предназначен само за кучета и котки. Моля, прочетете указанията преди покупка и прочетете целия етикет преди всяка употреба:

ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО ЗА КУЧЕТА И КОТКИ

УБИВА БЪЛХИ, КЪРЛЕЖИ И УШНИ АКАРИ

Указания: За да контролирате бълхи, кърлежи и въшки при кучета и котки, разредете 120 мл концентрат с 4 л  вода. Потопете животното в разтвора, като се уверите, че космите са напълно мокри до кожата. За контрол на ушни акари, докато потапяте, леко почистете вътрешността на ушите с гъба. Не изплаквайте. Подсушете с кърпа. Повторете на всеки 7 дни, ако е необходимо.

Използване на ограничения

  • Прилагайте този продукт само както е указано на този етикет.
  • Не замърсявайте храната или водата за животни по време на прилагане.
  • Не позволявайте на продукта да попадне в канализация по време или след нанасяне.
  • Не се използва в системи за мъгла в жилища и на открито.
  • Да не се прилага при домашни любимци на възраст под 12 седмици!

Консултирайте се с ветеринарен лекар

Преди да приложите този продукт върху лекувани, изтощени, възрастни, бременни или кърмещи животни. Чувствителност може да възникне след използване на ВСЕКИ пестициден продукт за домашни любимци. Ако се появят признаци на чувствителност, изкъпете вашия домашен любимец с мек сапун и изплакнете с големи количества вода. Ако признаците продължават, незабавно се консултирайте с ветеринарен лекар.

Съхранение и изхвърляне

Съхранение на пестицида: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца и животни. Съхранявайте в оригинални, запечатани контейнери далеч от храни и фуражи.

Изхвърляне на пестициди и работа с контейнери: Контейнер за еднократно пълнене. Не използвайте повторно или повторно пълнете този контейнер.

Ако е празен: Поставете в кошчето или предложете за рециклиране, ако има такъв.

Ако е частично напълнен: Обадете се на местната агенция за твърди отпадъци за инструкции за изхвърляне. Никога не поставяйте неизползван продукт във вътрешен или външен канал.

Първа помощ при попадане в очите

  • Дръжте окото отворено и изплакнете бавно и внимателно с вода в продължение на 15-20 минути.
  • Отстранете контактните лещи, ако има такива, след първите 5 минути, след което продължете да изплаквате окото.
  • Обадете се на център за контрол на отравянията или на лекар за съвет за лечение.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - ОПАСНОСТ ЗА ХОРАТА И ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ

Внимание: Предизвиква умерено дразнене на очите. Избягвайте контакт с очите или дрехите. Продължителният или често повтарящ се контакт с кожата може да причини алергични реакции при някои индивиди. Носете защитни очила. Измийте обилно със сапун и вода след работа и преди ядене, пиене, дъвчене на дъвка, употреба на тютюн или използване на тоалетната. Свалете и изперете замърсеното облекло преди повторна употреба.

Забележка:  Доколкото е в съответствие с приложимото законодателство, купувачът поема всички рискове от използването, съхранението или боравенето с този материал, което не е в строго съответствие с указанията, дадени тук.

ВНИМАНИЕ, ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА

Активни съставки    
Пиретрини   0,30%
* Пиперонил бутоксид, технически   3,00%
Други съставки   96,70%
Продуктът е успешно добавен в количката
49,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!