Покупка на кученце

29 November 2021
Покупка на кученце
Отдавна е известно, че общуването с животните има благоприятен ефект върху хората. Общувайки с кучета, човек получава положителни емоции, което има благоприятен ефект върху неговото психологическо и емоционално здраве. В същото време човек не се чувства самотен, а децата развиват способността за съпричастност и разбиране. Едно дете може да сподели тъгата и радостта си с малък приятел, без да се страхува, че ще бъде неразбрано. Родителите, решили да си купят кученце, дават възможност на детето си да почувства важността им и да стане по-уверено в себе си.
 
Кучето в къщата е страхотен антистрес фактор. Благодарение на кучето в къщата се създава психологически комфорт, а членовете на семейството изпитват само положителни емоции.
 
Лекарите смятат, че децата, които влизат в контакт с животни, са по-малко болни. А основните хигиенни правила ще помогнат да се избегне заразяването с различни паразити, които животните могат да имат.
 
Едно дете може да се справи и с разходката на малко декоративно куче. Породи като йоркширския териер - куче  с добър нрав, много добродушни, привързани към децата, послушни и лесни за възпитание. Те са спечелили сърцата на много хора по света. Компактното и игриво куче може да се превърне в страхотен приятел и добър другар, както за дете, така и за възрастен.
 
Днес това са най-популярните породи сред домашните декоративни кучета, можете да закупите кученце в нашия развъдник. Имайте предвид, че закупуването на кученца от детската ни стая, гарантира доброто здраве на вашия бъдещ домашен любимец и допълнителни консултации и съвети при нужда.
 
Привързаните и емоционални кучета имат великолепна козина, чиято дължина надвишава височината на самото куче. Весели и очарователни Йоркита и Бивер  ,знаят как да се държат делово, важно и аристократично. Те са изключително интелигентни и лесни за обучение. Въпреки ниското си тегло, кучето не може да се нарече крехко или слабо. Свободна походка, повдигната глава и опашка, атлетично телосложение - всичко това предполага, че кучетата са предназначени  и за активен начин на живот.

Всички притежатели на PET LOVERS CARD ползват 10% намаление на всички предлагани продукти, които не участват в промоция към момента.

read more
ДОГОВОР
1 August 2021

Запознайте се предварително с договора за покупко- продажба на кученца от развъдник "AYATEYA"

read more
SOFIA ZOO EXPO
9 November 2023

Малко кадри от представянето ни на изложението Sofia Zoo Expo, където за първи път представихме новата серия био-козметика на Bio-Groom ©. Очаквайте я скоро и в онлайн магазина ни.

read more

Притежаването на куче не е просто привилегия; това е отговорност! Те зависят от нас поне за храна, хигиена и подслон, а заслужават и много повече. Когато вземете куче в живота си, трябва да разберете

read more

Къде да вземем  чистокръвно кученце за малко пари?! Нека посмятаме заедно...: 1.Купете кученце от любимата си порода. Момиче с добър произход от титулувани развъдник, от опитен селекционер (а не от ферма за кучета или от животновъди, имитиращи добро отглеждане и развъждащи и болни животни) - 1800–4 000 лева. 2. Отглеждате го за 1,5 години на храна супер премиум клас или добро естествено хранене - около 1600 лева /годишно. (това е най-малко 1,5 години) + витамини - 350 лв./година. 3. Купете й необходимите аксесоари (каишка, яка, играчки, спално бельо, гребени и др.) - средно 600 лв. на година. 4. Повторно ваксиниране (средно около 30 лв.), съставяне на нейното родословие и  присъединете към киноложката организация - 80 лв.

read more

Кученцето и цената му.  Като начало: някой...

read more

И така, ако сте стигнали до решението да закупите йоркширски териер- със стандартна окраска или цветно, тогава трябва да решите за каква цел искате кученцето, тъй като кученцата са от различни класове и  цената на кученцето  зависи и от това:

read more