Bio-Groom Flea & Tick Shampoo 12oz/355 мл/

Price: 45,80 лв.
  • Brand: BIO-GROOM
  • Cat No: 10112

Flea & Tick Shampoo

Шампоан против бълхи и кърлежи: обогатен с протеини и ланолин.
Flea & Tick е кондициониращ шампоан концентрат, който съдържа ПИРЕТРИНИ за ефективен контрол на бълхи, въшки и кърлежи. Съставките, получени от кокосово масло в тази формула, почистват нежно, подчертават всички цветове и придават  блясък. Протеинът и ланолинът в този шампоан помагат за поддържане на състоянието на кожата и козината, предотвратяват изсушаването и придават дълбок блясък  на козината. Козината съхне гладко, лесно и без заплитане. pH балансирано, меко, изплаква се напълно, оставяйки козината да мирише на свежест и чисто.

Съдържа пиретрини.

Убива бълхи, въшки и кърлежи.

Дезодорира.

Съдържа:

Pyrethrins 0.045%, *Piperonyl Butoxide,Technical 0.090%, N-Octyl Bicycloheptene Dicarboximide 0.150%, Inert Ingredients 99.715%. *Consists of .072% of (butylcarbityl) (6-propylpiperonyl) ether and .018% of related compounds. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN CAUTION

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ ЕТИКЕТ ПРЕДИ ВСЯКА УПОТРЕБА. ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО ЗА КУЧЕТА И КОТКИ.

 Използвайте както е или разредете 1 част с 4 части вода. Намокрете обилно козината с топла вода. Нанесете шампоан и втрийте добре в козината. Оставете пяната да престои 10 минути, ако има бълхи, кърлежи или въшки (ако е силно заразена, използвайте без разреждане). Изплакнете с топла вода, подсушете и подстрижете както обикновено.

Повторете на всеки 7 дни, ако е необходимо. Да не се използва при кученца или котенца на възраст под 12 седмици. Консултирайте се с ветеринарен лекар, преди да използвате този продукт върху изтощени, лекувани, възрастни, бременни или кърмещи животни.

Първа помощ: Чувствителност може да възникне след използване на КАКВИТО и да е пестициден продукт за домашни любимци. Ако се появят признаци на чувствителност, изкъпете вашия домашен любимец с мек сапун и изплакнете с големи количества вода. Ако признаците продължават, незабавно се консултирайте с ветеринарен лекар.

Съхранение и изхвърляне:

Съхранение на пестицида: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца и животни. Съхранявайте в оригинални, запечатани контейнери далеч от храни и фуражи.

Изхвърляне на пестициди и работа с контейнери: Контейнер за еднократно пълнене. Не използвайте повторно или повторно пълнете този контейнер.

Ако е празен: Поставете в кошчето или предложете за рециклиране, ако има такъв. Ако е частично напълнен: Обадете се на местната агенция за твърди отпадъци за инструкции за изхвърляне. Никога не поставяйте неизползван продукт във вътрешен или външен канал.

Чувствителност може да възникне след използване на КАКЪВТО и да е пестициден продукт за домашни любимци. Ако се появят признаци на чувствителност, изкъпете вашия домашен любимец с мек сапун и изплакнете с големи количества вода. Ако признаците продължават, незабавно се консултирайте с ветеринарен лекар.

The product is added to shopping cart
45,80 лв.
Please choose:
Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.